Hvem er vi?

En erfaren totalentreprenør i Brekstad

Kompetanse og godt arbeidsmiljø

FVS Entreprenør AS er en totalentreprenør som utfører alt innen bygg og anlegg. Vårt hovedkontor er i Ørland kommune, og vi tar på oss oppdrag på Fosen, Hitra, Frøya og Agdenes. Vårt kompetansespekter er bredt, men vi er spesialister innen nybygg, tilbygg, næringsbygg, betong, vedlikehold og renovering.

I 2013 ble FVS Entreprenør AS stiftet med én ansatt. I dag har vi 17 ansatte og er i stadig vekst. Blant oss har vi dyktige tømrere, lærlinger, betongarbeidere, arkitekt, prosjektleder og kontorleder/selger.

FVS Entreprenør AS utvikler og selger prosjekter i egenregi og for eiendomsutviklere.

Miljøfyrtårn

FVS Entreprenør AS er stolte av å være sertifisert hos miljøfyrtårn

Å være en Miljøfyrtårn-bedrift stiller krav til oss angående blandt annet avfallshåndtering, energireduserende tiltak, gode HMS-rutiner, miljøkrav ved innkjøp og miljøfokus ved transport. 

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Ordningen har til hensikt å heve bedrifters miljøprestasjon. Bedrifter eller virksomheter som oppfyller definerte bransjevilkår kan sertifiseres som Miljøfyrtårn.

 

Sertifiseringen er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp, og godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser. Miljøfyrtårn-ordningen driftes av Stiftelsen Miljøfyrtårn.

 

Her kan du se våre rapporter 

Kvalitetsbevisst i alle oppdrag

For oss er kvalitet svært viktig og målet vårt er at vi skal være best på kvalitet, slik at kundene våre kan være trygge på at de får levert et ferdig produkt av høy standard og kvalitet.

En godkjent lærebedrift

FVS Entreprenør AS er en godkjent lærebedrift, og har per i dag en lærling som jobber hos oss. Vi er stadig på leting etter flere ivrige lærlinger da vi ser på dette som en stor ressurs for oss.

Kontakt oss